Waar gaan we fietsen?

8 jaar geleden is Tour de Bakker ontstaan. Op een sportieve manier ontspannen. Kom eens buiten je bedrijf en ontdek hoe ontspannend fietsen voor jou kan zijn. Diverse bedrijven uit de bakkerijbranche steken de koppen bij elkaar om op deze ludieke manier te netwerken.

De fietstocht
Aanvang 14.00 uur bij de 3 linde in Giersbergen (tussen Waalwijk en Den Bosch). De Drunense duinen liggen hier te wachten op de bakkers. Er kan gekozen worden uit de volgende 4 onderdelen: De stadsfiets, de MTB, de tourfiets of een wandeling.
Stadsfiets tussen de 15- 20 km met een bezoek aan een bedrijf dit wordt nog ingevuld.

De mtb heeft keuze uit 2 bestaande mtb duinen routes de groene of de zwarte. Bij de groene is er zelfs begeleiding om meer plezier te beleven. Dus ook een huur mtb behoort tot de mogelijkheden.

Met de tourfiets een mooi rondje om Den Bosch van 40 of 60 km. Met een pitstop op een locatie nog in te vullen.

Een wandeling door duinpan onder begeleiding van een gids 3 – 5 km.

Dus voor ieders wat wils. Er is zelfs een mogelijkheid om in de volgwagen plaats te nemen. Het gaat er de organisatie om dat er zoveel mogelijk bakkers met aanhang genieten. De maximale aantal deelnemers is dit jaar 175. Dus twijfel niet maar schrijf je nu in. Het volledige inschrijfgeld gaat naar het goede doel: www.Thebreadhouse.org

Deze organisatie maakt bakken mogelijk in gebieden over de wereld waar dringend behoefte aan brood is. Ons dagelijks brood voor ons zo gewoon maar voor vele mensen over de gehele wereld een manier van overleven.  Sta daar een bij stil.
In de aanloop naar Tour de Bakker 2018 hebben veel deelnemers meegedaan aan de Sta stil challenge 2018. Een mooi gebaar en ook voor dit jaar hopen wij weer dat veel mensen hier bij stil staan en gaan deelnemen aan deze mooie dag met de keuze uit een wandeltocht en diverse fietstochten.

Vriendelijke groet de organisatie

FB_IMG_1497117373129
DSC00116
20170912_165213
DSC_1764